Náš eshop skvělé sušenky (cookies) nejen nabízí, ale i používá k tomu, aby nabídka webu byla vždy čerstvá a chutnala Vám, stejně jako chutnají naše výrobky. Bez některých sušenek to prostě správně nesedne, jiné pomohou vylepšit web a tím Váš kulinářský zá
Jako původně zemědělská firma se pěstování pšenice špaldy věnujeme již léta. Je to naše srdeční záležitost. Zprovoznili jsme vlastní loupárnu špaldy a ve spolupráci s mlýnem produkujeme špaldu z Vysočiny v různé podobě. Jak celozrnné (mouka nebo kaše Nomina), tak ve formě hladké, polohrubé a hrubé mouky.
Pšenici špaldu dnes díky širokým možnostem technologického zpracování můžeme najít v různých výrobcích: mouky, krupice, kroupy, bulgur, špaldoto, extrudované výrobky, müsli, těstoviny, chléb a pečivo či náhražka kávy.
Hrubá špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou chuť. Nesmí chybět při přípravě nadýchaných knedlíků, knedlíčků a noků, bramboráků, některých typů bábovek či drobenky.
Bezlepková mouka Nomix je určena ke každodennímu použití v kuchyni. Byla vyvinuta tak, aby se svými vlastnostmi co nejvíce podobala mouce pšeničné. Pro svou univerzálnost ji lze použít v opravdu širokém spektru sladkých i slaných pokrmů (těsta kynutá, třená, křehká, litá, odpalovaná..). Na našich stránkách naleznete inspirativní recepty na koláče, buchty, knedlíky, lívance, palačinky, křehká těsta i vánoční cukroví, ale také třeba na pizzu nebo přílohový knedlík. Recepty jsou ověřené, aby výsledky byly spolehlivé a uspokojivé. Vyzkoušejte něco nového!
Celozrnná špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou chuť a vynikající pekařské vlastnosti, díky čemuž je ideální pro výrobu různých typů pekařských výrobků. Je jemně mletá a perfektní pro mnoho druhů těst. Na našich webových stránkách v sekci špaldové recepty naleznete spoustu inspirace.
Jako původně zemědělská firma se pěstování pšenice špaldy věnujeme již řadu let. Je to naše srdeční záležitost. Zprovoznili jsme vlastní loupárnu špaldy a ve spolupráci s mlýnem vyrábíme špaldu z Vysočiny v různých variantách – od celozrnné mouky a kaše Nomina až po hladkou, polohrubou a hrubou mouku.
Díky širokým možnostem technologického zpracování dnes najdeme pšenici špaldu v mnoha výrobcích, jako jsou mouka, krupice, kroupy, bulgur, špaldoto, extrudované výrobky, müsli, těstoviny, chléb, pečivo a dokonce i náhražka kávy.