Jogurtový dezert s ovocem a čokoládovou hlínou Rej
- Počet porcí: 2
- Typ receptu: Dezert
- Typ přípravy: Nepečený
Připravte si tyto Ingredience:
Potravina | Množství |
Celozrnné čokoládové sušenky REJ | 1 balení |
Řecký bílý jogurt 0 % | 280 ml |
Hrozny | 100 g |
Jahody | 100 g |
Maliny | 100 g |
Dochucovadla:
Vanilka
Energetická hodnota
-
celkem: 1980 kJ
Bílkoviny 32 g, Tuky 8 g, Sacharidy 66 g, SAFA 2 g, Cukry: 38 g, Vláknina 14 g, Sůl 0 g -
na 1 porci: 990 kJ
Bílkoviny 16 g, Tuky 4 g, Sacharidy 33 g, SAFA 1 g, Cukry: 19 g, Vláknina 7 g, Sůl 0 g
Postup přípravy:
Jogurt vyšleháme s vanilkou, případně můžeme lehce přisladit. Celozrnné kakaové sušenky nadrtíme. Na dno sklenice dáme pokrájené libovolné ovoce. Poté přidáme jogurt a posypeme drcenými sušenkami.