cereální kaše NOMINA špaldová 300g (20)
Popis produktu
Vegan
Naše instantní špaldová kaše se vyznačuje přirozeným charakterem a skvělou chutí! Obiloviny jsou šetrně tepelně zpracovány, takže je nemusíte vařit, a kaše je hotová už za pár minut, přičemž si zachovává všechny důležité výživové hodnoty.
Tato kaše se vyrábí z prastaré obiloviny – pluchaté pšenice špaldy, která jí dodává příjemnou oříškovou chuť. Díky zpracování v celozrnné podobě si zachovává množství cenných nutričních látek.
Co se týče složení, jak je u nás standardem, nenajdete v ní mléko, přidaný cukr ani umělá ochucovadla – jen čistě obiloviny. Vyzkoušejte naši špaldovou kaši a užijte si zdravou a chutnou volbu bez kompromisů!
Detailní popis
Cereální kaše NOMINA špaldová
Složení: celozrnná pšenice špalda
Výživové údaje ve 100g:
- Kaši můžete zamíchat v horkém mléce, v oblíbeném rostlinném mléce (kokosovém, mandlovém, rýžovém aj.) nebo např. v jogurtu s vodou.
- Použijte přibližně troj- až čtyřnásobné množství horké tekutiny a hustotu "dolaďte" podle svých představ. Počítejte s tím, že kaše během 3-5 minut nabobtná a zhoustne.
- Sladit? Dochucovat lze např. medem nebo některým sladkým rostlinným sirupem (obilným, javorovým, čekankovým, ...). Ale nasládlou chuť má již mléko.
- S kaší kamarádí všechny druhy ovoce, nejlépe čerstvého, dobře ochutí i sušené.
- Hodit se může trocha koření. Skořice či badyán jsou samozřejmostí, ale vyzkoušet lze i špetku hřebíčku a jiné.
- Bílkoviny dodá jogurt nebo hrudkový tvaroh.
- Nesmíme zapomenout na semínka a oříšky.
- Pro mlsné jazýčky můžeme přidat kvalitní čokoládu nebo domácí zavařeninu.
- Anebo úplně jinak. Hustou kaši lze připravit i jako pokrm slaný. Sem pak patří spíše bylinky, česnek, houby, parmezán, cibulka či avokádo.
- k zahušťování polévek či omáček
- jako pojivo do mletých masových či zeleninových směsí (karbanátky)
- k zahušťování cukrářských náplní (př. jablečná, tvarohová)
I přes její nesporné kvality tedy kaše NENÍ VHODNÁ PRO CELIAKY A BEZLEPKOVOU DIETU.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!