cereální kaše NOMINA ječná 300g (20)
Popis produktu
Vegan
Výborná volba. Oblíbená instantní kaše. Ptáte se proč? Díky svému složení a přirozenému charakteru. Obiloviny předem šetrně tepelně zpracujeme tak, aby se už nemusely vařit a kaše byla hotová za pár minut. Zachovají si však svou výživovou hodnotu. Základ této kaše tvoří ječmen a oves, chuť dotváří celozrnná špalda a rýže natural. Jejich spojením vzniká chutná a nutričně bohatá potravina.
Detailní popis
Cereální kaše NOMINA ječná
Složení: 33 % ječmen, ovesná krupice, rýže natural, pšenice špalda celozrnná, ovesné vločky
Výživové údaje ve 100g:
- Kaši můžete zamíchat v horkém mléce, v oblíbeném rostlinném mléce (kokosovém, mandlovém, rýžovém aj.) nebo např. v jogurtu s vodou.
- Použijte přibližně troj- až čtyřnásobné množství horké tekutiny a hustotu "dolaďte" podle svých představ. Počítejte s tím, že kaše během 3-5 minut nabobtná a zhoustne.
- Sladit? Dochucovat lze např. medem nebo některým sladkým rostlinným sirupem (obilným, javorovým, čekankovým, ...). Ale nasládlou chuť má již mléko.
- S kaší kamarádí všechny druhy ovoce, nejlépe čerstvého, dobře ochutí i sušené.
- Hodit se může trocha koření. Skořice či badyán jsou samozřejmostí, ale vyzkoušet lze i špetku hřebíčku a jiné.
- Bílkoviny dodá jogurt nebo hrudkový tvaroh.
- Nesmíme zapomenout na semínka a oříšky.
- Pro mlsné jazýčky můžeme přidat kvalitní čokoládu nebo domácí zavařeninu.
- Anebo úplně jinak. Hustou kaši lze připravit i jako pokrm slaný. Sem pak patří spíše bylinky, česnek, houby, parmezán, cibulka či avokádo.
- k zahušťování polévek či omáček
- jako pojivo do mletých masových či zeleninových směsí (karbanátky)
- k zahušťování cukrářských náplní (př. jablečná, tvarohová)
I přes její nesporné kvality tedy kaše NENÍ VHODNÁ PRO CELIAKY A BEZLEPKOVOU DIETU.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!